lunes, 16 de mayo de 2016

Francesc Sanguino. Reflexions del director del Teatre Principal a Un Rato con Núria

Aquesta setmana hem comptat amb un convidat de luxe. Ja sabeu que ens agrada el teatre, i de fet han vingut alguns actors i algunes companyies durant la vida del programa, a parlar-nos de la vida sobre les taules.

Aquesta vegada hem comptat amb la presència del director del Teatre Principal d'Alacant, Francesc Sanguino, un malalt de teatre, com ell mateix es defineix, i ens ha parlat dels pocs (però intensos) mesos que porta al capdavant del nostre coliseu i dels que vindran.

Hem conversat sobre les seves primeres decisions, dels seus desitjos com a director però també com persona vinculada al món escènic (pensem que feia molts anys que qui dirigia el Teatre no pertanyia al sector).
Domenge Boronat i Francesc Sanguino

Els canvis estan sent molts: des de la programació, la captació d'espectadors entre les escoles i instituts, l'apertura del Teatre Principal a la ciutat i la ciutadania, fins a la pròpia estructura jeràrquica dels seus treballadors.

Amb la tranquilitat d'una conversa "a mitja veu", com ens agrada, ens ha fet algunes confessions i també ens ha donat alguna primícia.

Al programa ens ha acompanyat Domenge Boronat, un dels nostres seguidors, que, en saber que Francesc Sanguino ens acompanyaria, ens ha demanat venir a compartir l'estona amb nosaltres.

Us convidem a escoltar aquest programa, que ben segur us resultarà interessant.

Aquest programa ha estat una col.laboració entre Costablanca Audiovisuales i Radio Millenium de Alicante i el diari digital La Veu del País Valencià.





No hay comentarios:

Publicar un comentario